Manchester City-spilleren Yaya Touré er ifølge hans agent, klar på at forlade Manchester City og søge mod nye udfordringer. Agenten afslører at Yaya Touré har stor interesse, i at skifte til en italiensk klub.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-spilleren Yaya Touré var i starten af hans Manchester City-tid en af de vigtige spillere på midtbanen. Den sidste lange periode har været problematisk for Yaya Touré, specielt fordi Yaya og hans agent, blev uvenner med Guardiola.

Da Pep Guardiola blev træner hos Manchester City, blev Yaya Touré rygtet væk fra Etihad Stadium med det samme. Fordi Guardiola erstattede Touré med Sergio Busquets hos FC Barcelona, og derfor forventede alle at det samme ville ske hos Manchester City.

(Photo: Getty Images)

Det skete dog ikke helt, fordi Touré fik spilletid i starten. På et tidspunkt blev Yaya Touré og hans agent efter sigende uvenner, med Manchester City-træneren Pep Guardiola. Derefter blev Touré degraderet, og den 34-årige midtbanespiller fik derefter ingen spilletid.

Yaya Touré kostede tilbage i 2010 omkring 205.000.000 kroner at hente til Manchester City, fra den spanske storklub FC Barcelona. Yaya Tourés agent Dimitri Seluk udtaler til mediet TMW, at Yaya Touré er klar til at forlade Manchester City.

Dimitri Seluk udtaler følgende til TMW:

“Italien er et smukt land, og Yaya elsker at være i Italien. Serie A er også en rigtig god liga, og der er mange storklubber som kæmper om titlen hver sæson. Der er ikke kommet nogle bud endnu, men vi er åbne og forberedte.

Yaya er en god og dyr spiller, og det er kun de største klubber som har råd til Yaya. Det kan også være at Yaya bliver her i Manchester, hvis der kommer en god kontrakt på bordet. Men vi afventer og ser hvad der sker.”

Læs også: Mourinho planlægger genforening: Henter Chelseas midtbanestjerne