Manchester City trøje

Manchester City trøje – Manchester City er en klub, der for alvor har slået sig fast som et engelsk tophold igennem de seneste år. Tidligere havde klubben ikke den store succes, men det er der for alvor lavet om på nu. Klubben havde indtil 2010 kun vundet to engelske mesterskaber og fire FA Cup titler. Klubben blev dog overtaget af nye arabiske ejere, som var klar til at skyde en masse penge ind i klubben, fordi de så et stort potentiale. Der er siden blevet investeret en hel del i spillere og det har i høj grad været medvirkende til, at klubben nu er blandt de bedste klubber i England. Manchester City har hjemmebane på det Etihad Stadium, som har plads til 47.726 tilskuere. De mange nye indkøb og den store succes har været kraftigt medvirkende til, at klubbens popularitet blandt fans fra hele verden er steget markant.

Historie: Manchester City

Manchester City blev grundlagt helt tilbage i 1880 og siden har der været mange store spillere forbi, og spillet i den legendariske Manchester City trøje. Der er efterhånden mange legendariske spillere, der har spillet i Manchester Citys lyseblå trøje. Colin Bell, Neil Young, Franny Lee og vores egen Peter Schmeichel er nogle af de store spillere, der gennem tiden har spillet for Manchester City. Idag er truppen i den grad også spækket med store stjerner. Sergio Aguero, Vincent Kompany, David Silva, Samir Nasri, Joe Hart, Pablo Zabaleta, Yaya Toure og Wilfried Bony er blot et udsnit af de mange stjernespillere, som klubben har på holdkortet.

Læs mere om hver enkelt Manchester City trøje nedenfor

Eller find de nyeste Manchest City fodboldtrøjer her

Manchester City trøje 15/16

manchester city trøjeI denne års model er den blå farve blevet noget mørkere end sidste års model. Nike er stadig producenten, men de har udskiftet den sorte krave med en hvid version.

Du kan finde 15/16 versionen af Manchester City trøjen via linket nedenfor:

Køb Manchester City trøjen eller hele sættet her.

Manchester City hjemmebanetrøje 14/15manchester city trøje

Manchester is blue. Det er et motto som de fleste Manchester City fans har, men som den anden del af Manchester nok vil være uenige i. Den lyseblå farve er nemlig den Manchester City er kendt for og som de naturligvis holder fast i. Det er Nike, der er i øjeblikket står for, at designe og producere Manchester Citys trøjer. Hjemmebanetrøjen er meget klassisk og lavet i et helt enkelt design. Den er naturligvis lyse blå og så har den nogle lidt mørkere detaljer på ærmerne og ved halsen. Til hjemmebanetrøjen er der shorts og strømper i samme design og farver som selve trøjen. En rigtig flot og stilren fodboldtrøje, som du kan få med din yndlingsspiller bag på.

Køb Manchester City’s hjemmebanetrøje her

Manchester City udebanetrøje 14/15 priser

manchester city trøje

Der er mange traditioner forbundet med hjemmebanetrøjen, men når det kommer til udebanetrøjen, så har Nike fået lidt mere frit spil. Det afspejler sig også i designet, som er ret anderledes og unikt. Trøjen er lavet i mange forskellige blå nuancer. Den er lys i bundet og den bliver så mørkere og mørkere, jo længere op på trøjen man kommer. Hvert farveskift er del af en smal linje, som giver et stribet udtryk. Helt oppe ved halsen er trøjen helt ensfarvet i en meget mørk blå farve.

Nike har valgt at bruge en klar gul farve samt en lys blå farve til alle detaljerne på trøjen. Farverne passer generelt set rigtig godt sammen og alt i alt giver det en super fed udebanetrøje. Til udebanetrøjen er der shorts og strømper i samme design, så hele sættet er komplet. Du kan lige nu købe den fede udebanetrøje med din yndlings Manchester City spiller – se priserne herunder.

Køb Manchester City’s udebanetrøje her

Manchester City 3. trøje 14/15 priser

manchester city trøje - alternativ

Manchester Citys 3. trøje til denne sæson er en utraditionel en af slagsen. Designet er et standard design fra Nike, som PSG og FC Barcelona blandt andet også bruger. Farverne er derimod meget anderledes og man finder ikke mange lignende trøjer. Nike har for alvor formået, at skabe en unik 3. trøje, som helt sikkert vil dele vandende mellem fansene. Trøjen er primært lavet i en meget frisk lilla farve, som man ikke ser ret ofte på fodboldtrøjer.

Nike har valgt, at bruge en meget skarp neongrøn farve til alle detaljerne på 3. trøjen. Etihad logoet, Nike logoet og striberne langs siderne er alt sammen lavet i den neongrønne farve. Til 3. trøjen er der også shorts og strømper i det samme design, som selve trøjen er lavet i. Alt i alt er 3. trøjen en meget unik og anderledes fodboldtrøje, som mange nok vil have delte meninger om.

Køb Manchester City’s 3. trøje her