Manchester City er ikke kandidater til at hive nogle former for sølvtøj hjem i denne sæson og har muligvis brug for nye kræfter. Klubben fra den blå del af Manchester har i denne sæson kun inkasseret 35 mål, men ifølge det engelske medie The Telegraph er Pep Guardiola ude efter engelske Kyle Walker.

Af Nico Qazi

Tottenham Hotspurs-formand Daniel Levy er ikke en mand der er kendt for at være nem at forhandle med. Mange klubber har tappert forsøgt at købe spillere fra Tottenham billigere, men det kommer ikke til at ske så længe Daniel Levy er på posten.

Den famøse forhandler kommer nok heller ikke i denne situation til at løsne grebet om seneste mand til at være rygtet væk fra White Hart Lane.

LÆS OGSÅ: DENNE JUVENTUS SPILLER RYGER TIL TYSKLAND

Den 26-årige back kan heller ikke bebrejdes for at tiltrække sig opmærksomheden. Hans præstationer i Tottenham har været forrygende i denne sæson.

Kyle Walker har i denne sæson indtil videre tryllet hele 5 assists frem og har med sine utrættelige løb op og ned ad banen og fremragende presspil været en vigtig brik for Tottenhams flotte løb i Premier League.

LÆS OGSÅ: PL KLUBBER DYSTER OM INTER PROFIL

Manchester City trænger også snart til nye kræfter ude på den højre side af forsvarskæden med 34-årige Bacary Sagna, der ikke bliver yngre og Pablo Zabaleta der fortsat bliver rygtet væk.

Der vil dog være kamp om den 26-årige englænders underskrift, idet at Manchester United, Bayern Munchen og Arsenal også meldes interesseret i ham.

Kan Daniel Levy og Tottenham holde på Kyle Walker eller er Manchester City for stor en fristelse? Smid dit svar i kommentarfeltet.