Manchester City vil hente Tottenham-stjerne til Etihad, for et beløb tæt på det beløb Pogba blev solgt for i sommers.

Af Lasse D. Drescher

Express skriver at Manchester City vil betale absurd mange penge, for at få fat i Tottenham-stjernen Dele Alli. Alli har sammen med Tottenham haft en fantastisk sæson, indtil videre. Det forventes at Manchester City vil betale omkring det samme for Dele Alli, som Manchester United gjorde for Paul Pogba i sommers.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Mediet skriver at Manchester City vil betale omkring 785.000.000 kroner, for den 20-årige Dele Alli. Tottenham tabte i går 2-0 til Liverpool på Anfield. Men ud over det nederlag så har Mauricio Pochettino’s mandskab været dominerende og ekstremt stærke. Tottenham er stadig på andenpladsen, og der sidder London-klubben med samme antal point som Arsenal, og et enkelt point mere end Liverpool og Manchester City.

Den stærke offensiv

Den velspillende Tottenham-stjerne Dele Alli, har ud af de 25 Premier League-kampe Tottenham har spillet, været med i 22 af kampene. Alli har i de 22 kampe scoret 11 Premier League-mål og lavet to assist.

Tottenham har i denne sæson fået en meget stærk offensiv, som består af Harry Kane, Christian Eriksen og Dele Alli. De er alle tre nogle unge spillere, så de kan formentlig spille mange år sammen, såfremt de alle bliver i klubben.

Læs også: Derfor vinder de Premier League-titlen