Der er forlydender om, at Manchester City er interesserede i Juventus’ argentinske stjernespiller, Paulo Dybala. Det melder flere engelske medier, som for nylig har holdt øje med situationen omkring Leroy Sané.

Rygter har på det seneste også floreret om, at den tyske landsholdsspiller – som bemærkelsesværdigt nok ikke var en del af VM-truppen – også er i Juventus’ søgelys. Den tidligere Schalke-spillers repræsentanter i form af agenter, har mødtes med Manchester City, for at høre om et eventuelt salg. Her fik de at vide, at Sané kun får lov til at skifte, hvis Paulo Dybala ryger den anden vej.

Argentineren har haft store problemer med sit spil i denne sæson. I angrebet danner han makkerpar med Cristiano Ronaldo, og mens portugiseren har scoret tre mål i Serie A – heriblandt det kampvindende mål mod Frosinone – så sparer Dybala lidt på målnæsen. Således er det foreløbigt ikke lykkedes ham at score et mål i Serie A i indeværende sæson.

OXFORD, ENGLAND – SEPTEMBER 25: Leroy Sane of Manchester City warms up prior to the Carabao Cup Third Round match between Oxford United and Manchester City at Kassam Stadium on September 25, 2018 in Oxford, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Dybala har scoret 68 mål i 144 Juventus-kampe, siden han skiftede til Torino-klubben fra Palermo for fire sæsoner siden.

Hans nylige formdyk kan dog sende ham ud af klubben, såfremt Bianconeri modtager et bud, der er godt nok.

Sané scorede 15 mål i sidste sæsons Premier League. Desuden lagde han op til ti mål og spillede dermed en nøglerolle i Citys tredje titel i Premier League.