Sæsonen er færdig og det betyder, at det eneste, der tæller lige nu er næste sæson. Klubberne rundt omkring i Europa er i gang med at forstærke deres respektive mandskaber i håbet om at forbedre sidste sæson præstationer. En af dem er selvfølgelig de engelske mestre fra Manchester City, der håber på at kunne vinde endnu flere titler efter sommerferien.

Det engelske medie Goal.com skriver, at klubben fra den blå del af Manchester, er enormt interesserede i at tilknytte Napoli-spilleren Jorginho til klubben. Så ivrige, at de angiveligt skulle have budt 50 millioner euro på ham. Det svarer til cirka 370 millioner danske kroner.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Det bud er dog blevet afvist af den italienske Serie A-klub, der i stedet mener, at deres brasilianske midtbanespiller er langt mere værd. De er i hvert fald ikke villige til at slippe ham for småpenge og det betyder at Premier League-mestrene med Pep Guardiola i spidsen, bliver nødt til at få den helt store tegnebog frem, hvis de ønsker at få Jorginho til Etihad Stadium.

Den 26-årige tidligere Sassuolo-spiller indrømmer dog også, at der er interesse fra andre klubber og derfor kan Napoli blive nødt til at lade deres spiller gå. I hvert fald, hvis han tvinger sig til et skifte væk.

Napolis direktør, De Laurentiis, skulle have sagt følgende om sagen: ”Jorginho? Jeg har afvist en bud fra Manchester City på 370 millioner danske kroner. Vi er ikke interesserede i at sælge ham, men nu må vi se, hvad der sker. Man kan aldrig vide sig sikker før transfervinduet er lukket igen.”

En anden Napoli-spiller, der også har været i søgelyset blandt større europæiske klubber, er offensiv-spilleren Marek Hamsik, som blandt andet Chelses, Manchester United og Dortmund har meldt deres interesse i.