Manchester United og Arsenal har ikke givet op i håbet om at hente brasilianske Marquinhos i Paris SG. Det skriver avisen The Sun.

Af Anders Lang Jensen

 

PARIS, FRANCE - MARCH 20:  Marquinhos of Paris Saint-Germain controls the ball during the French Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and AS Monaco at Parc des Princes on March 20, 2016 in Paris, France.  (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Er Marquinhos en færdig mand i PSG? (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

PSG hentede ham for 3 år siden i AS Roma for £25m, men forsvarsspilleren er nu utilfreds med sin rolle på det franske storhold. Paris-giganterne har for længst vundet det franske mesterskab, men fik et skuffende resultat i Champions League på hjemmebane med 2-2 mod Manchester City.

Marquinhos startede på bænken i den kamp, og var meget utilfreds med det, da det var én af de vigtigste kampe i sæsonen. Omkring utilfredsheden sagde han i et interview med Le Parisien: ”Lige nu er jeg i Paris. Alle vil tale om transfers og reflektere over min fremtid i klubben. Lige nu prøver jeg bare at være professionel, og spille godt for at få mere spilletid. Vi må se hvad der sker efter sæsonen”.

Goal mener, at brasilianeren har skrevet under på en forhåndskontrakt med FC Barcelona, men at engelske storklubber stadig håber på at hente den talentfulde forsvarer.

Det 21-årige kæmpetalent har spillet 24 kampe for PSG denne sæson. 15 af disse var fra start.