Ifølge den engelske avis vil Manchester Uniteds nye træner, José Mourinho, gøre alt for at sikre sig Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan. Men hvis det ikke lykkedes, har den portugisiske en erstatning klar i Julian Draxler fra Wolfsburg.

Andre Schürrle jubler sammen med Julian Draxler efter en scoring i 1/16-finalerne mod belgiske Gent. Foto: Boris Streubel - UEFA/UEFA via Getty Images

Andre Schürrle jubler sammen med Julian Draxler efter en scoring i 1/16-finalerne mod belgiske Gent.
Foto: Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images

Af Emil Plovgaard

Utallige spillere bliver daglig nævnt som værende kommende og potentielle spillere på Old Trafford, men der er særligt én spiller, som bliver nævnt lidt tiere end andre, og det er armenske Henrikh Mkhitaryan, som José Mourinho efter sigende skulle have et særdeles godt øje til. Det ser dog ikke ud til, at Dortmund er meget for at sælge sin guldfugl, og derfor må Mourinho kigge andre steder på markedet, for at opnå, hvad han er ude efter.

Dortmund vil ikke sælge den armenske landsholdsspiller for enhver pris, men vil angiveligt heller ikke beholde Mkhitaryan, hvis han bliver utilfreds med situationen. Ifølge Dialy Mirror forlanger Dortmund hele 30 millioner pund for offensivspilleren, der kun har et år tilbage af sin kontrakt. Flere medier beretter om, at der er en god sandsynlighed for at Mkhitaryan skifter klub i næste måned – når EM er færdiggjort, og pundets kurs er blevet lidt mere stabiliseret – men Mourinho skulle ifølge avisen have et andet emne i kikkerten, hvis købet af Mkhitaryan fejler.

Mourinho har udset sig Julian Draxler som Plan B

Netop fordi Mourinho vil være godt forberedt – som vi jo kender ham – har han derfor spekuleret i en ‘Plan B’. Her skulle Mourinho være villig til at give op imod 38 millioner pund – det der svarer til godt 400.000.000 danske kroner – for den tyske offensive midtbanespiller. Draxler erstattede i sidste sæson Schalke 04 med Wolfsburg, som han lavede seks mål og seks oplæg i 23 Bundesliga-kampe.

Læs også: Rooney: Det skal der til for at slå Island