Manchester Uniteds træner, José Mourinho, har været kendt for at trække nogle ukonventionelle transferhandler hjem i fortiden, når han manglede en løsning på kortere sigt.

Football Soccer - Portugal v France - EURO 2016 - Final - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - 10/7/16 Portugal's Jose Fonte celebrates with the trophy after winning Euro 2016 REUTERS/John Sibley Livepic

Foto: REUTERS/John Sibley Livepic

Og det er måske en af disse handler vi er i gang med at se udspille sig på Old Trafford lige nu, idet rapporter kæder United sammen med Mourinhos landsmand, José Fonte.

Tidligere på dagen skrev The Daily Star følgende:

“Manchester United-træner Jose Mourinho byder £10 millioner på EM-vinder”

Med sine 32 år på bagen vil denne handel nok blive set som lidt af en chok handel for Manchester United. Men der har længe været formodninger omkring Mourinho sandsynligvis ville have mere erfaring i de bagerste geledder, som på nuværende tidspunkt har en gennemsnitsalder i midten af 20’erne.

Det er dog godt nok ikke talent, der mangler, men Manchester United-træner ønsker måske mere rutine i form af en gammel spiller eller lignende, idet Eric Bailly sandsynligvis også er at finde på førsteholdet i næste sæson.

Jose Fonte var en uventet succes ved dette års EM. Han kom ind på det portugisiske hold i 16-dels-finalerne, og tilkæmpede sig en plads helt ind til finalen, hvor Portugal slog Frankrig. En sejr, som ikke mange havde set komme.

Den sene opblomstring er også set fra hans karriere – for eksempel fik han ikke debut på landsholdet, før han blev 30 år.

Southampton købte ham tilbage i 2010 for et beløb på £1.2 millioner, svarende til 10 millioner kroner. Sidenhen er det blevet til 267 ligakampe med imponerende 15 mål til følge.

Han var en af de bedste centerbacks i Premier League sidste sæsoner og vi kunne sagtens se Manchester United købe ham for at forbedre defensiven optil den kommende sæson.

Det er også svært at forestille sig, Fonte takke nej til muligheden for at spille for så stor en klub i slutningen af hans karriere.

Hvad tror du? Kommer Fonte til Manchester United? Deltag i debatten på vores Facebook-side.