Manchester United har annonceret, at de fredag morgen offentliggør de spillere, der indtil videre forlader klubben i sommerens transfervindue, der åbner 1. juli. 

Af David Paris 

Ifølge det engelske medie Goal.com så forventer Manchester United, at deres svenske angriber Zlatan Ibrahimovic forlader klubben til sommer. Den 35-årige landsholdsspillers kontrakt udløber nemlig den 30 juni dette år og det betyder, at han kan handles frit af andre klubber.

Ifølge samme medie har The Red Devils, som Manchester United også kaldes ikke nogen planer om at tilbyde deres stjerneangriber en kontrakt-forlængelse, dette på trods af at han scorede 28 mål i alle turneringer i denne sæson.

Kokken 10.00 fridag morgen, vil Manchester United i pressemeddelelse fortælle pressen, hvilke spillere, der indtil videre forlader klubben. Zlatan Ibrahimovics navn forventes at blive præsenteret.

Lige nu er den tidligere Juventus- og Barcelona-spiller dog ikke spilleklar, idet han stadig kommer sig over sin knæskade, som snart har holdt ham ude over en måneds tid. I stedet er træner Jose Mourinho, der også tidligere har trænet både Chelsea og Real Madrid, begyndt at kigge efter en erstatning. En angriber, der kan bringe samme antal mål til holdet, som Zlatan gjorde.

I denne sæson har svenskeren virkelig været vigtig for mandskabet fra den røde del af Manchester. Han har deltaget i 46 kampe under Jose Mourinho, men den sidste, og nok vigtigste af alle, Europa League-finalen mod Ajax, sad han ude med skade, men kunne alligevel se sit hold løfte pokalen i sit hjemland på nationalstadionet i Stockholm.

Ingen ved om Zlatan er en del af planerne i United for næste sæson, men de skal til at få en kontraktforlængelse på plads, for ellers er der andre klubber, der hapser den scorende angriber.