De fleste kender det såkaldte DAB, der på rekordtid er blevet det nye sort både i sportens verden, men også i hverdagen hos eksempelvis skoleelever. Men hvordan laver man et DAB rigtigt? Se Pogba være bedre end Thierry Henry og Lingard undervise sine holdkammerater i to forskellige videoer. 

Af David Paris 

Med Paul Pogbas ankomst til Old Trafford er der nu to selvudnævnte DAB-konger i Manchester Uniteds omklædningsrum, eftersom fløjspilleren Jesse Lingard fejrer alle scoringer med det såkaldte DAB.

Et DAB er faktisk ret simpelt. Man bøjer den ene arm, gemmer hovedet under armen og peger den modsatte arm i den modsatte retning. DABBET er på rekordtid blevet kult både i sportens verdens, men også helt almindelig skoleelever benytter sig også af armbevægelse, hvis man skal udtrykke noget sejt eller godt.

Selvom du hader det, er der intet der tyder på, at DABBET ikke er kommet for at blive. I en video underviser Lingard sine holdkammerater Timothy Fosu-Mensah og Cameron Borthwick-Jackson i at lave et DAB. Du kan se videoen herunder:

https://youtu.be/4UugS9l6QvI

Selvom Lingard kører med klatten i videoen, ser det dog ud til at der kommet en ny cherif i byen. Eller i hvert fald en udfordrer. Han hedder Paul Pogba og kommer fra Juventus.

Franske Pogba har ifølge, metro.co.uk haft den tidligere Arsenal-spiller og landsmand Thierry Henry til privatundervisning. Det er der kommet denne Twitter-video ud af, men måske mangler Henry stadig et semester eller to på Pogbas DABBING-skole? Vurder selv nedenfor:

https://twitter.com/FootballVines/status/766557369950085120