Real Madrid-profilen Gareth Bale rygtes fortsat mod Premier League-storklubben Manchester United. José Mourinho skulle være klar til at gøre hvad det kræver, at hente Bale til Old Trafford.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver, at José Mourinho fortsat har stor interesse i Real Madrid-spiller. Den Real Madrid-spiller som rygtes væk fra den spanske storklub, er den walesiske kantspiller Gareth Bale.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Den 28-årige walesiske landsholdsstjerne har i en længere periode været rygtet væk fra Real Madrid. José Mourinho har samtidig vist stor interesse, i den walesiske Real Madrid-kantspiller. Det forventes samtidig at Mourinho må droppe interesse i en anden profil.

Den anden profil som José Mourinho og Manchester United så må droppe interessen i, er Inter Milan-stjernen Ivan Perisic. Manchester United har formentlig droppet interessen i Inter-stjernen, efter at Inter Milan begyndte at kræve flere penge for den kroatiske kantspiller.

Hvad koster Real Madrid-profilen mon?

Dog må det understreges at det bliver vildt dyrt, for Manchester United at hente Real Madrid-stjernen væk fra Santiago Bernabeu. Mediet skriver dog ikke hvad de forventer det vil koste at hente Gareth Bale.

Læs også: Chok: Ung dansker med i Dortmunds CL-trup