PSG-spilleren Lucas Moura rygtes væk fra den franske storklub, og mod Premier League. Der er stor interesse fra José Mourinho og Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver at Manchester United, har stor interesse i PSG-spiller. Det er den brasilianske kantspiller Lucas Moura, som rygtes mod Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Lucas har blot spillet to kampe, i løbet af de sidste to måneder for Ligue 1-storklubben. Derfor kunne et skifte væk fra den franske storklub være en mulighed, for Lucas til at få mere spilletid og komme nærmere på en fast plads.

Brasilianeren Lucas har tidligere været jagtet af Manchester United, og det forventes at der måske sker et skifte i januar. Både fordi Lucas ikke får spilletid under den nye PSG-træner Unai Emery, men også fordi Mourinho jagter forstærkninger.

José Mourinho er ikke tilfreds med Henrikh Mkhitaryan, og derfor er der en kantspiller som formentlig skal hentes til klubben. Der har været tale om Inter-profilen Joao Mario, og nu er Lucas Moura også kommet på tale.

PSG forventes også at skulle sælge ud hvis de kan, da de skal have sikret sig nogle millioner på spillerhandler. Da de i sommers var ude og bruge rigtig mange penge, på at hente den daværende FC Barcelona-stjerne Neymar til klubben.

Hvordan løser United deres problemer?

Manchester United har også store problemer for tiden, på angrebspositionen. Da de to store profiler på toppen er ude med skader, og det kan godt komme til at tage tid før en af de to stjerneangribere er tilbage.

Romelu Lukaku udgik i sidste kamp for Manchester United, efter han pådrog sig en hovedskade. Der meldes ikke meget om hvornår Lukaku forventes at være tilbage, samtidig med at Zlatan Ibrahimovic er ude med skade igen.

Det forventes at den svenske stjerne vil være ude i en måneds tid. Derfor må Manchester United ofrmnetlig kigge efter offensive forstærkninger.

Læs også: Marca: Her er de 10 bedste spillere i 2017