Manchester United-legenden er ikke ligefrem sikker på at Zlatan er det bedste førstevalg, fordi han mener svenskeren er ved at være opbrugt.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-legenden Paul Scholes mener at Jose Mourinho, bør hente en helt bestemt spiller, til Manchester United.

Spilleren som Paul Scholes taler om er Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. ESPN har ifølge deres kilder, fundet ud af at Mourinho spørger lidt rundt omkring, i håbet om at der er chance, for at Griezmann kan komme til Old Trafford.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Scholes som spillede hos Manchester United i hele hans karriere, mener at Zlatan Ibrahimovic med sine 35 år, måske er blevet for gammel, til at være førstevalg hos Manchester United.

Paul Scholes fortæller følgende til ESPN:

“Når vi taler om en 35-årig spiller, som har været god og spillet rigtig mange kampe i hans karriere, så tror jeg snart han er snart opbrugt. Jeg mener derfor ikke, at han skal være førstevalg.”

Samtidig fortalte Scholes også at Rashford, mangler noget erfaring, og efterfølgende fortalte Paul Scholes at Griezmann, i hans øjne er den helt rigtige spiller, til United-holdet.

Læs også: Wenger retter kritik mod UEFA: Forfærdeligt system