Foto: Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

Foto: Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

James Rodriguez’ betydning for Real Madrid er blevet reduceret hos Real Madrid under træner Zinedine Zidane.

Af Emil Plovgaard

Den colombianske landsholdsspiller skiftede til Real Madrid for en total sum af £63 millioner fra Monaco efter imponerende præstationer under VM i 2014.

Rodriguez er dog i den seneste tid røget ned af rangordenen på Bernabeu og ifølge kilder har forholdet mellem colombianeren og den franske træner nu ramt bunden.

Den spanske avis, Marca, skriver, at Rodriguez’ forhold med Zidane nu er værre end nogensinde.

Den 25-årige offensivspiller har kun optrådt 11 gange for Real i denne sæson og var i tirsdagens 2-1 kamp mod Sporting Lissabon i Champions League smidt på bænken.

Marca skriver derudover, at kommunikationen mellem Rodriguez og Zidane har ramt bunden, og Zidane skulle efter sigende ikke være imponeret over angriberens anstrengelse til træning.

Colombianske medier: Skift, Rodriguez!

Rodriguez kan selvfølgelig ikke være tilfreds med den nuværende situation, og medier i hans hjemland håber på, at han vil finde en ny klub snarest muligt, og dermed være med til at hjælpe hans land mod kvalifikation til VM i Rusland i 2018.

Ifølge The Sun skulle Manchester United, Chelsea og Inter være interesserede i at give den tidligere Porto-angriber en chance.

Rodriguez er startet inde fem gange for Real i denne sæson, men har ikke været en af de startende elleve i de sidste fem kampe.