Den 28-årige spanske Manchester United-spiller Ander Herrera har kontraktudløb med klubben næste sommer. Herrera skulle være klar til at underskriv en ny kontrakt, ifølge det engelske medie The Guardian.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Caughtoffside skriver at Manchester United-midtbanespilleren Ander Herrera er tæt på en forlængelse med Manchester United. Den 28-årige spanske midtbanespiller har i en lang periode været en af de bedste United-spillere.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Der er dog så småt begyndt at blive meldt om muligheden for at Ander Herrera kunne forlade Old Trafford til januar. Det er ifølge mediet fordi at den spaske midtbanespillers kontrakt med Manchester United, udløber om et års tid.

The Guardian melder samtidig at det formentlig er grundet ankomsten af Nemanja Matic, at Ander Herrera er røget ud af Manchester United-startopstillingen. Da Manchester United hentede Herrera til Old Trafford fra Athletic Bilbao, kostedet det omkring 335.000.000 kroner, skriver det engelske medie.

Kan Mourinho love Ander Herrera følgende?

Det meldes ifølge The Guardian at Manchester United-spilleren Ander Herrera, skulle være klar til at underskrive en ny kontraktforlængelse. Det kræver dog ifølge mediet at Herrera får sikret sig spilletid hos Manchester United.

Læs også: Barca-flop rygtes til Serie A