Det er den 22-årige franskmand Anthony Martial som endnu engang rygtes væk, fra den engelske storklub. Der er interesse fra europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Sunday Times skriver at Manchester United-profilen Anthony Martial endnu engang, rygtes væk fra Old Trafford. Det tyder ifølge mediet på at José Mourinho ikke ønsker, at have Martial i klubben. Derfor er et salg forventet.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Hvis Manchester United sælger den 22-årige franskmand til sommer, forventes det at United går ud og forstærker sig. Det er dog ikke godt for Premier League-konkurrenterne Liverpool og Arsenal.

Da de to førnævnte storklubber prøver på at sikre sig Bordeux-stjernen Malcom, og Monacos Thomas Lemar. Det er de to spillere som rygtes mod Manchester United, som en mulig erstatning for Anthony Martial.

Ligue 1-storklubben AS Monaco har dog gjort det klart, at Thomas Lemar koster ekstremt meget at hente væk fra klubben. Da de vil gøre hvad de kan for at holde fast på Lemar, også fordi han har udtalt han er glad i klubben.

Malcom som til dagligt spiller for Bordeux, er den spiller som Sunday Times forventer forlader hans klub til sommer. Da Bordeux for alvor ikke kæmper med om titlen i fransk fodbold, og derfor vil Malcom formentlig ud og spille hos en større klub, nu hvor der er interesse.

Forlader Anthony Martial Old Trafford til sommer?

Det engelske medie skriver samtidig at der er flere storklubber, som viser stor interesse i Anthony Martial. Storklubberne som viser interesse er Tottenham, Juventus og Bayern München.

Sunday Times skriver dog samtidig at der først for alvor forventes at ske noget, hvis Manchester United bestemmer sig for at sælge Anthony Martial. Da United kun har brug for en forstærkning, hvis at der er en af de nuværende spillere som forlader klubben.

Læs også: Matic: Pogba skal tage mere ansvar, ligesom mod Manchester City