Vi elsker alle det legendariske FIFA-spil, og vi kan næsten ikke vente til det udkommer. Udgivelsesdatoen er om en lille måned; 29. september og man kan allerede nu forudspille spillet. 

Af David Paris 

Alle de normale features er med i det nye FIFA-17-spil og selvfølgelig er hypen størst på FIFA Ultimate-delen, hvor man handler med spillere frem og tilbage som spillekort. Derudover er der også mange, der spiller karriere-moden, som de seneste år har fået flere nye præg, blandt andet træningsdelen og træningskampene i preseason-perioden.

Hvis du vælger at spille mod Manchester United i karriere, kan du se Jose Mourinho stå på sidelinjen, mens, hvis du har lyst, også kan spille med alle hold fra den bedste japanske række.

Problemet med karriere-delen er altid, at man ikke ved hvilket hold man vil spille med de næste mange timer, og der er flere ting, der spiller ind i udvælgelsesprocessen.

fifa-16-career-mode-will-feature-pre-season-tournaments-and-better-training

Nogle faktorer der spiller ind er, hvilke unge spillere holdet har, om der er nogle gode og hurtige angribere og sidst men ikke mindst, hvor stort klubbens transferbudget er.

Dem, der allerede nu, har planlagt at spille karriere med Europas største hold, kan faktisk begynde at planlægge deres transfervinduer, for transferbudgettet for Manchester United, Manchester City, PSG, og Real Madrid er blevet afsløret.

Til at starte med har Manchester United 1.064.444.988,30 hvilket svarer til £122,134,856 i spillet. Konkurrenterne fra den blå del af byen, Manchester City, kan bruge £100,981,872 på spillere.

Paris Saint-Germain har  £93,237,112 til at købe Zlatan Ibrahimovic’s erstatning, mens mediet givemesport.com skriver, at Real Madrid ‘kun’ har £89,024,592 at gøre godt med.

Twitter-brugen @MaximumMartial, der har lagt nedenstående billeder ud på sin profil, er eftersigende Manchester United-fan og flere tvivler derfor på hans påstande.

https://twitter.com/MaximumMartial/status/769813374838444032