Anthony Martial er lige nu Manchester United-spiller, men det er formentlig ikke det han ønsker, når sommerferien er ovre. Den franske landsholdsspiller har ikke været inde i varmen hos træner Jose Mourinho hos The Red Devils – og det kan få ham til at skifte klub i håbet om mere fast spilletid.

Anthony Martial er startet inde i 18 ud af 30 spillede kampe i alt. Det er kun blevet til 9 mål og fem assists. Ikke optimalt for en spiller af Martials kaliber. Så måske er det fordi han i en United-trøje ikke udlever sit fulde potentiale. I hvert fald skriver flere medier, herunder Goal.com og The Telegraph, at 22-årige Martial er på vej væk fra den røde del af Manchester.

Men er Manchester United så klar på at sælge deres angriber? De skulle eftersigende have fastsat en pris på 640 millione danske kroner for ham. Det betyder, at de interesserede klubber, Paris Saint-Germain, Tottenham og Real Madrid altså skal frem med deres helt store pengepung, hvis de ønsker at få angriberen til at skrive under på en kontrakt med dem.

Tottenham er tættest på

Af de førnævnte interesserede klubber, så skulle London-klubben med træner Mauricio Pochettino være tættest på at få Martial til White Hart Lane. Spurs, som klubben også kaldes, er i hvert fald på udkig efter en, der kan komplementere og nogengange aflaste deres angriber Harry Kane. Og det kunne være Anthony Martial. Men spørgsmålet er om de har penge til det. Eller om de overhovedet har lyst til at betale så mange penge for en spiller. 640 millioner kroner kan i hvert fald købe mange spillere. Og måske er det en større bredden i truppen, som Tottenham har brug for. Og ikke de helt store stjerner.