Den engelske venstreback Luke Shaw, har ifølge engelsk medie underskrevet en forlængelse med De Røde Djævle frem til 2019. Det meldes samtidig at Luke Shaw formentlig kan se frem til mere spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Redrant skriver at Manchester United-spilleren Luke Shaw har underskrevet en kontraktforlængelse. Den 22-årige engelske venstreback har så kontrakt med Manchester United frem til 2019.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Venstrebacken Luke Shaw var blevet en del af Manchester Uniteds førstehold. Så pådrog englænderen sig en voldsom ankle-skade. Derefter har Luke Shaw så ikke formået at kunne tilspille sig en fast plads på Manchester-holdet.

Manchester United-spilleren Luke Shaw har ikke fået meget spilletid hos Manchester United, understreger mediet. Luke Shaw kunne have haft omkring 120 kampe på CV’et, hvis han havde spillet alle kampe. Men grundet skaden og manglende form, er det blevet til 32 United-kampe.

Får Luke Shaw mere spilletid i denne sæson?

José Mourinho har tidligere gået ud til pressen, og gjort det tydeligt at Luke Shaw ikke er med i planerne. Men det har efterhånden ændret sig lidt, og det forventes at Luke Shaw muligvis kan få godt med spilletid i denne sæson.

Læs også: Video: Dortmunds video på de sociale medier går viralt