Claudio Ranieri (t.v.) træner for Leicester giver hånd til Louis van Gaal (t.h.) træner for Manchester United.

Claudio Ranieri (t.v.) træner for Leicester giver hånd til Louis van Gaal (t.h.) træner for Manchester United.

Den hollandske United-manager Louis van Gaal er ifølge det engelske medie Daily Mail upopulær blandt spillerne, da han til tider fører en konservativ ledelses-stil.

Spillerne er utilfredse med managerens rutiner og forberedelser dagen før en kamp, hvor der ikke er plads til at have det sjovt, som der ellers var førhen under David Moyes og Sir Alex Ferguson.

Historien fortæller, at United-spillerne mødes og overnatter på hotel dagen inden en kamp, og at der under Moyes og Ferguson var plads til lidt fritid og hygge efter aftensmaden, mens der under van Gaal er møder til langt ud på natten.

En unavngiven kilde fra klubben siger til Daily Mail:

“Der er ingen sjov, ingen kærlige drillerier, der er bare en masse møder, hele tiden. Spillernes kropsprog er ikke rigtigt, og de har intet udtryk, når de spiller.”

Selvom van Gaals ledelsesstil angiveligt har haft en negativ indflydelse på spillernes moral, har den hollandske manager ikke foreløbigt tænkt sig at ændre på det.

Til Daily Mail forklarer van Gaal:

“Jeg har læst, at der er mange møder, men det er bare sådan min filosofi er indrettet. Vi bliver nødt til at analysere vores modstandere, og det fungerer et møde perfekt til. Så bliver du nødt til at lave en gameplan, og så holder du et møde for at lave den gameplan”