Foto: Clive Mason/Getty Images

Foto: Clive Mason/Getty Images

Den hollandske Manchester United-træner, Louis van Gaal, er i sin tid i Manchester United blevet udsat for en del kritik.

Men nu udtaler Manchester United-stjernen, Wayne Rooney, at det ikke er Van Gaals skyld, at det ikke lige kører for United for tiden.

Han mener, at spillerne også bærer en del af skylden for de svingende og ofte dårlige resultater. Rooney tilføjer endvidere, at det er spillernes og ikke trænerens skyld, at De Røde Djævle for tiden spiller mindre seværdigt fodbold end førhen.

Van Gaal blev buhet ud af banen, da man i forrige weekend tabte 1-0 hjemme på Old Trafford mod Southampton. Dermed ligger United 10 point bag ligaens førerhold fra Leicester og fem point fra nummer fire, Tottenham.

Og nu udtaler Rooney altså, at spillerne også skal tage en pæn del af ansvaret for, at United muligvis i næste sæson går glip af Champions League:

”Det er ikke fair udelukkende at skyde skylden på træneren – det er os, som skal levere på banen. Derfor er spillerne nødt til at tage ansvar for præstationerne og resultaterne.”

”Vi er nødt til at tage imod den kritik, der nu engang er. Vi vil gerne vinde, selvfølgelig vil vi altid gerne vinde, og det prøver vi også på.”

”Selv når du giver dig 100 procent, er det ikke altid, at det afspejler din præstation ude på banen, og heldigvis afspejlede det sig i fredags (mod Derby, red.)”

Læs også: Pellegrini: Jeg solgte Dzeko og Jovetic på grund af denne spiller