Henrikh Mkhitaryan fortæller til Sky Sports, at den eneste person som er grund i hans sløve start, er ham selv, og ingen andre.

Af Lasse D. Drescher

Henrikh Mkhitaryan har ikke fået den forventede start hos Manchester United. Mkhitaryan har spillet få kampe, grundet småskader, og så har det taget tid for armenieren at vise, hvad han egentlig kan.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Mkhitaryan har dog fortalt til Sky Sports, at José Mourinh ikke skal beskyldes for noget som helst, og at det hele er hans egen skyld, og ingen andres.

Henrikh Mkhitaryan udtaler følgende til Sky Sports:

“Det er vigtigt for mig, at spille og spille ofte. Det er hverken Mourinho eller andres skyld, at jeg ikke har præsteret godt. Det kun mig selv, som jeg kan skyde skylden på. Jeg forventede lidt, at jeg kom på holdet med det samme. Men til træning, har jeg set 25 spillere som kæmper gang på gang. De kæmper virkelig for pladsen.

Det er skønt at se en kampgejst af den kaliber. Jeg spillede dårligt mod Manchester City, men det retter jeg op på, jeg arbejder hårdt hver gang vi træner. Det er mit job, at komme tilbage på holdkortet, og jeg skal nok kæmpe for det, fordi det bliver på ingen måde nemt.”

Læs også: Medie: Everton jagter United-spiller