Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan fortæller, at han aldrig var i tvivl om hans plads på holdet. Han ved at de som arbejder hårdest, de får spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan fortæller at han på intet tidspunkt, har været i tvivl om hans plads hos Manchester United.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Skader har plaget Mkhitaryan i hans United-sæson, og derfor har der været tvivl om hans niveau, men han har vist sig som en stærk og solid spiller, i de kampe han har spillet. Han har scoret mål og lavet assist, så den 27-årige armenier viser altså stadig målnæse, efter hans skadespause.

Mkhitaryan udtaler følgende:

“Jeg har på ingen måde været i tvivl om min plads på holdet, fordi jeg gør mit bedste til træning og i kampene. Jeg ved at dem som kæmper hårdest, får lov og spille, hvis de altså også gør det godt nok.

Det kommer ikke an på hvad der står på prisen, men om du passer ind i spillestilen og på holdet, eller ej. Jeg passer godt på holdet, og det kan træneren også se, og derfor får jeg spilletid.”

Læs også: Medie: Liverpool jagter Spartak Moskva-stjerne