Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan fortæller til Express, at et af hans største idoler, er en Arsenal-legende. 

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan er kommet sig over sin skade, og han er nu tilbage, og han er i topfrom. Mkhitaryan har scoret fire mål, i hans sidste fire kampe for Manchester United.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Den armenske fodboldstjerne, fortæller nu at et af hans største idoler er tidligere Arsenal-spiller. Spilleren der er tale om, er Thierry Henry. Henry nåede at score 228 mål i Arsenal-trøjen.

Henrikh Mkhitaryan udtaler følgende til Express:

“Jeg har altid fulgt Thierry Henry, og drømt om at blive ligesom ham. Han har altid været en af mine favoritter, specielt fordi jeg også var angriber som barn. Senere blev jeg så kantspiller, men jeg startede som angriber.

Henry er en Arsenal-legende, men det ændre jo ikke på at jeg er glad for at være her, hos Manchester United. Det er en drøm, og jeg er så glad, for at starte inde. Jeg gør mit bedste hver gang, både til træning og til kamp.”

Læs også: Medie: Everton-stjerne rygtes til Ligue 1