Manchester United-stjerne rygtes væk fra Old Trafford, dog fortæller José Mourinho at der ikke er flere United-spillere som forlader Old Trafford, i løbet af dette transfervindue.

Af Lasse D. Drescher

Der har i de seneste par dage været skrevet flere historie om Wayne Rooney, og et skifte til kinesisk fodbold. De fleste medier har skrevet at der er mulighed for at Manchester United-veteranen kunne skifte til kinesisk fodbold, men United-træneren José Mourinho håber ifølge Express på at Wayne Rooney bliver på Old Trafford.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Express skriver samtidig at Wayne Rooney skulle have fortalt nogle af hans venner, at han højst sandsynligt forlader Manchester United i løbet af den nuværende sæson. Manchester Evening News skriver at den kinesiske klub Beijing Guoan vil forsøge igen til sommer, da det ikke forventes at de når at få handlet i løbet af den sidste tid af transfervinduet.

Express skriver også at Mourinho skulle have udtalt, at der ikke er flere Manchester United-spillere som forlader Old Trafford i løbet af januar måneds transfervindue.

Læs også: Har Tottenham-spiller en fremtid i Tyrkiet?