Tottenham-profilen Eric Dier er ifølge mediet The Sun, jagtet af Manchester United. Dog forventes det ikke at Tottenham vil sælge profilen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver, at Manchester United skulle være klar med et bud. Buddet skulle være rettet mod Tottenham, og mere præcist den engelske midtbanespiller Eric Dier. Den 23-årige englænder er blevet en vigtig spiller på Tottenhams hold.

(Photo: Getty Images)

Den unge Eric Dier, skiftede tilbage i 2014 akademiet ud med senior-truppen. Siden 2014 er det bare gået godt for Eric Dier, og Tottenham Hotspur generelt. Mauricio Pochettino har fået bygget sig en solid trup, og derfor forventes det ikke at træneren, vil lade Dier forlade klubben.

Eric Dier har spillet omkring 125 kampe for Tottenham Hotspur, og det er samtidig på baggrund af de gode præstationer, at Dier får spilletid på det engelske landshold.

Det beløb står Manchester United klar med

Det engelske medie skriver, at det forventes at United har en del penge klar. Pengesummen som De Røde Djævle skulle stå klar med, er omkring 350.000.000 kroner, ifølge The Sun.

Læs også: Giganternes byttehandel: Chelsea og PSG bytter stjerner