De to midtbanespillere Fred og Emre Can forventes at bekræfte deres skifte væk til andre klubber i denne uge.

Her er de bedste rygter fra den engelske presse på en solbeskinnet mandag.

Fred: Fra Shakhtar Donetsk til Manchester United

Shakhtar Donetsks midtbanespiller, Fred, forventes at skrive under med Manchester United i denne uge i en handel, som er 52 millioner pund værd. Det skriver engelske BBC.

Brasilianeren optrådte for sit landshold i 2-0-sejren over Kroatien på Anfield søndag, og er en del af Selecaos 23-mand store trup forud for VM i Rusland.

Ifølge Sky Sports skal den 25-årige brasilianer undergå et lægetjek på Old Trafford i dag, og vil dermed blive José Mourinhos første indkøb i denne sommers transfervindue. Den portugisiske træner vil være lykkelig over at kunne sikre sig Fred, som også blev kædet sammen med et skifte til Manchester City i januar måned.

Men da han blev spurgt til skiftet, svarede Fred, at han ikke ved, hvad der kommer til at ske. Således fortalte han følgende til den brasilianske avis, Globo.

– Jeg skal stadig snakke med mine agenter, før jeg finder ud af, hvad der er op og ned. Jeg vil tale med mine folk og mødes med mine venner. Jeg ved stadig ikke, hvor det fører hen.

Emre Can: Fra Liverpool til Juventus

En anden midtbanespiller, hvis fremtid også forventes bekræftet snarest er Liverpools Emre Can. Den 24-årige tysker har angiveligt skrevet under på en fire-årig aftale med Juventus, hvor han senere i denne uge skal til lægetjek. Cans kontrakt med Liverpool er tæt på at udløbe, og han vil skifte til Juventus på en fri transfer. Det skriver Sky Sports.

Bayern følger Pickfords situation tæt

De tyske giganter fra Bayern München vil sende talentspejdere ud for at holde øje med Everton og England-keeperen Jordan Pickford under VM i Rusland. Pickford nævnes som en erstatning for tyskernes Manuel Neuer, der er 32 år gammel og har døjet med skader i indeværende sæson.

Alisson: Fra Roma til Real Madrid

Ifølge flere kilder i Spanien, har Romas målmand, Alisson, sagt nej til Liverpools tilbud, fordi han ønsker at skifte til Real Madrid. Den brasilianske målmand er parat til at afvise alle andre bejlere, idet han venter på et tilbud fra de spanske giganter. Det skriver Marca.

Nabil Fekir: Fra Lyon til Liverpool

En spiller, som forbindes med et skifte til Anfield, er Lyon-stjernen Nabil Fekir, men en aftale for den franske landsholdsspiller er endnu ikke indgået. Bayern München og Atlético Madrid kædes også sammen med franskmanden, ifølge Liverpool Echo.

Jamaal Lascelles: Fra Newcastle til Everton

Newcastle-stopperen, Jamaal Lascelles, er Evertons nye transfer-emne under den nyligt ansatte Marco Silva. Den 24-årige forsvarer jagtes af Silva som en forstærkning til forsvaret på Goodison Park.

Daley Blind: Fra Manchester United til Inter Milan

Italienske medier påstår, at Manchester United-forsvareren, Daley Blind, er et emne for Inter Milan. Den 28-årige hollænder forventes at forlade Old Trafford denne sommer. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Samuel Umtiti skriver under på en ny aftale med Barcelona

Manchester United-emnet Samuel Umitit bliver hos FC Barcelona, efter han i går skrev under på en ny fem-årig kontrakt med catalanerne. Umtiti kan angiveligt se frem til dobbelt så meget i løn med den nye aftale. Det skriver Daily Mail.

Javier Pastore: Fra Paris Saint-Germain til West Ham

West Hams nye træner, Manuel Pellegrini, har været kædet sammen med Arsenals Jack Wilshere, og det meldes nu også, at han har været i forhandlinger med Paris Saint-Germain om Javier Pastore. Hvis den argentinske midtbanespiller skifter til The Hammers bliver han nødt til acceptere en lønnedgang, skriver The Guardian.