Kampene rinder snart ud og sommerferien står for døren. Sommer og ingen fodboldkampe i fjernsynet er lig med et åbent transfervindue og masser af handler på kryds og tværs af de forskellige klubber.

Med inspiration fra det engelske medie Goal har vi samlet mandagens hotteste transferrygter for de største af Premier League-klubber og giver dig her et godt overblik på to sider. (Brug piletasterne i bunden til at skifte mellem siderne)

Af David Paris 

Arsenal vil have Mahrez og Gibson

Det engelske medie The Daily Press skriver, at Arsenal-træner Arsene Wenger er klar til at byde over 482 millioner kroner for Leicester Citys kant Riyad Mahrez og Ben Gibson. Sidstnævnte har haft en fantastisk sæson for de netop nedrykkede Middelsbrough og Arsenal er dermed hans chance for fortsat at spille i den bedste engelske række efter sommerferien. Han er midterforsvarer og kunne være en erstatning for Per  Mertesacker, der måske forlader London-klubben denne sommer.

Everton interesseret  Rahman

Den engelske Premier Leauge-klub  Everton, der kæmper med om de europæiske pladser, har ofentliggjort, at de har interesse i at tilknytte Chelsea-spilleren Baba Rahman, også bedre kendt som bare ‘Baba’. Det skriver den engelske, og meget troværdige avis, The Daily Mail.

Baba har ikke fået sit gennembrud på Chelseas førstehold endnu og har den seneste tid været udlejet til Bundesliga-klubben Schalke 04, hvor han har haft en udmærket sæson. Han er desuden en del af de ghanesiske landshold og med kun 22 år går han en lys fremtid i møde.

Chelsea, Arsenal, PSG og Bayern München på rov i Real Madrid

Som overskriften siger, vil både Chelsea, Arsenal PSG og Bayern München rigtig gerne have fingre i Real Madrid-spilleren Luka Modric, der tidligere har spillet for Tottenham i Premier League.  Den kroatiske midtbanespiller har efterhånden rundet 31 år og fordi Real Madrid-træneren Zindedine Zidane har udtalt, at han vil gøre sin trup mere ungdommelig, kunne Modric sagtens være en af de spillere, som den franske træner ikke så en fremtid i.

Iheanacho til Tyskland

Den tyske Bundesliga-klub Borussia Dortmund er i øjeblikket på jagt efter en potentiel ny angriber, i det holdet nuværende førstevalg, Aubameyang, er en ombejlet herre, der meget vil kunne skifte til nye græsgange henover sommeren. Af den grund er træner Thomas Tuchel, på udkig efter en erstatning og her er blikket faldet på Manchester Citys Iheanacho, der ikke får den forventede spilletid i Premier League.

Angriberen er faldt ned i rækken af angribere og både Sergio Aguero og Gabriel er foran ham i køen, i hvert fald hvis man spørger træner Pep Guardiola. I jagten på fast spilletid kunne Dortmund være en god mulighed for Iheanacho.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side