Her på fodboldspilleren.dk starter vi med et nyt ugentligt indslag, ved navn mandagens rygtebørs. Der vil vi skrive om nogle af de største transferrygter der har været den forrige uge. Denne uge handler det blandt andet om Madrid-stjerner, Everton duo og Manchester United.

aaa

Af Peter Bæch

James Rodriquez til Manchester United
Columbianske James Rodriquez, er kommet ud i kulden i Real Madrid, efter Zidanes ansættelse som cheftræner. Derfor leder columbianeren efter ny klub, og Manchester United er efter signende interesseret. The Red Devils og Mourinho skulle også være villige til at betale de 63 millioner pund, som Real Madrid forlanger.

Everton duo til Chelsea
Chelsea har længe været interesseret i de to Everton spillere, Romelu Lukaku og John Stones.
De to spillere skulle være værdisat til i alt 105 millioner pund. Chelsea skulle efter signende være interesseret i at bruge 100 millioner pund, for at få duoen til Stamford Bridge.

Greizmann til Manchester United
Franske Antonio Greizmann har nettet 31 gange i denne sæson, og det er ikke gået ubemærket hen på Old Traford, og deres nye manager Jose Mourinho. Manchester United er ifølge rygtet villige til at punge ud med 55 millioner pund.

Varane til Dortmund
Rafael Varane får ikke mere fast spilletid i Madrid, og leder derfor efter ny klub. Dortmund har lige mistet deres klasse centerback Mats Hummels til Bayern München, og leder derfor efter en ny. De har ifølge rygter Varane i kikkerten, og menes både at være interesseret i et løn og et køb.

Benatia til Juventus
Den marrokanske forsvarsspiller Mehdi Benatia, ser en svær sæson i møde, hvis han forbliver i Bayern München, da klubben lige har hentet Mats Hummels. Derfor skulle Benatia være interesseret i at skifte til de italianske mestre, Juventus.