Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Som altid en masse dugfriske transferrygter. Denne gang har vi samlet de største rygter denne mandag. Værsgo.

  • Naby Keita til Inter Milan?

Inter Milan er angiveligt i gang med at forberede et bud på Naby Keita, som også er ønsket af Liverpool. The Reds har været kædet kraftigt sammen med Leipzig-spilleren, men den tyske klub har afvist en række bud denne sommer. Derfor venter Jürgen Klopp ifølge Daily Mirror til næste sommer med at købe den 22-årige spiller. Men ifølge calciomercato.com vil de møde stærk modstand fra Inter, der har været forhindret i at købe spiller denne sommer, grundet FFP-problemer.

  • Nemanja Matic skifter til Manchester United i denne uge

Der er ingen tvivl fra Daily Mirror. Det længe ventede skifte fra Chelsea til Manchester United bliver officielt i denne uge. Matic bliver den femtedyreste spiller i Manchester Uniteds historie. Der er snak om en købssum på £40 millioner kroner – penge der skal til, for at få den serbiske forsvarer til Old Trafford.

  • Riyad Mahrez til AS Roma?

Riyad Mahrez håber på, at AS Roma vender tilbage med et bud for tredje gang på ham. Hans lyst til Serie A tager efter sigende til. Den italienske hovedstadsklub har fået bud på både £20 millioner og £32 millioner afvist. The Foxes forlanger angiveligt £50 millioner for den algierske offensivspiller.

  • Ross Barkley må ned i løn

Tottenhams prioritet nummer ét i dette transfervindue, Ross Barkley, bliver nødsaget til at gå ned i løn, hvis han vil have skiftet gennemført. Et skifte, han efter sigende selv har stor interesse i, bliver en realitet.

  • Thomas Vermaelen til West Bromwich?

West Bromwich Albions træner, Tony Pulis, er ifølge rygterne stærkt interesseret i at hente den nuværende Barcelona- og tidligere Arsenal-spiller, Thomas Vermaelen til Midlands i forsøget på at forstærke forsvaret.

  • Øvrige rygter:

Derudover forbereder Newcastle et bud på Arsenals bænkede angriber Lucas Perez. Det skriver The Sun.

Tottenham Hotspur ventes at konkurrere med Arsenal om at få Leicesters Riyad Mahrez til klubben.

Cristiano Ronaldo har fortalt Real Madrids præsident, Florentino Perez, at han ikke skal købe Kylian Mbappé.