Mandag er begyndelsen på ugen og det betyder nye rygter for enhver klub. Her bringer vi jer de hotteste navne og de hotteste klubber. 

AF KRISTIAN PARIS

Carlos Bacca

AC Milan v US Citta di Palermo - Serie A

Transfer: AC Milan til Arsenal

Arsene Wenger har længe været på udkig efter en ny central angriber, og han har måske fundet sin mand. Flere medier hævder, at the Gunners holdet øje med Bacca og at de ønsker at hente den colombianske landsholdsspiller til truppen for omkring 200 millioner.

Gerard Deulofeu

Atalanta BC v AC Milan - Serie A

Transfer: Everton til Barcelona

Barcelona er måske på vej til at gøre brug af den tilbagekøbsklausul, der var indbygget i Deulofeus skifte til Everton i sin tid. Summen er på omkring 100 millioner, og han er en meget interessant spiller, der har imponeret i sine seks måneder i AC Milan – på udlån.

Alex Sandro

Juventus v FC Porto - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg

Transfer: Juventus til Chelsea

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at London klub har et godt øje til brasilianaske Alex Sandro på Juventus’ venstre back. En handel, der meget vel kan blive sommerens største og løbe op i 600 millioner.

Alexandre Lacazette

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-LYON

Transfer: Lyon til Manchester United

Selvom det på det sidste har været Arsenal, der er blevet kædet mest sammen med den franske angriber, har Man Utd nu også meldt sig på banen. Handel sker, hvis Uniteds jagt på Alvaro Morata slår fejl.

Yevhen Konoplyanka

Werder Bremen v FC Schalke 04 - Bundesliga

Transfer: Sevilla til AC Milan

Den ukrainske playmaker Konoplyanka kan være på vej igen. Big-spending AC Milan har hånden ude omkring de fleste spillere, og den 27-årige kan nu være næste mål. Ukraineren tilbragte sidste sæson på lån fra Sevilla i Schalke 04.

Bruno Martins Indi

Stoke City v Hull City - EFL Cup Third Round

Transfer: Porto til Stoke City

Premier League klubben er meget opsatte på at gøre handlen permanent, eftersom den hollandske landsholdsspiller har imponeret under sit et årige lejeophold i Premier League.