Første hverdag på ugen skal da fejres med en ordentlig omgang rygter!

Federico Bernardeschi

Transfer: Fiorentina til Juventus

Den 23-årige italienske kantspiller er angiveligt ankommer til Torino for at gennemgå et lægetjek. Den gamle Dame vil hente endnu en spiller til klubben.


Virgil van Dijk

Transfer: Southampton to Liverpool

Kaptajnen for Southampton Virgil van Dijk er angiveligt ikke blevet taget med til klubbens pre season i Frankrig. Liverpool vil formentlig byde på den hollandske landsholdsspiller, der desperat mangler en midterforsvarer.

Lucas Perez

Transfer: Arsenal til Deportivo La Coruna

Den spanske La Liga klub Deportivo La Coruna satser alt på at hente Arsenals tidligere La Liga spiller Lucas Perez, der ikke helt har fået den debutsæson som han kunne have håbet på. Arsenal har eftersigende tilbudt spilleren en 10-årig kontrakt for at holde al interesse fra angribere.

Gregory van der Wiel

Transfer: Fenerbahce til Swansea City

Swansea City har stjålet opmærksomheden fra en masse andre europæiske topklubber. Svanerne er angiveligt meget tæt på at hente en tidligere franske mester, van der Wiel til klubben. Den hollandske landsholdsspiller har tidligere spillet i PSG.


Samir Nasri

Transfer: Manchester City til Roma

Roma har allerede hentet Kolarov fra de blå fra Manchester, men nu kan endnu en handel været på vej mellem de to klubber. Hovedstadsklubben håber angiveligt på at hente den uønskede franske stjerne Samir Nasri.

Chris Smalling

Transfer: Manchester United til West Bromwich Albion

Mulighederne for at Smalling ender som backup eller reserve i United er rimelig store, efter købet af Victor Lindelöf. Hvis ikke han er klar til at kæmpe om sin plads for de røde djævle er WBA klar til at skriver under med landsholdsspilleren for hele 100 millioner danske kroner.