Arsenals manager Arsene Wenger har været i London-klubben i snart 22 år. Flere gange har den franske træner været på vej væk fra sit job, men det er aldrig sket og nu er der endnu en gang pres på den aldrende træner, der ikke har formået at får sine spillere til at præstere i denne sæson.

Hovedpersonen selv har afvist, at der skulle være snak om at han skulle forlade klubben, men nu har den tidligere bestyrelsesformand Peter Hill-Wood udtalt, at han synes, at det er på tide, at Wenger finder sig et andet job. Hill-Wood var manden, der i sin tid, var fortaler for at ansætte Wenger som træner for The Gunners, som klubben også kaldes. Det skete tilbage i 1996.

Ingen havde troet, at Wenger ville blive i klubben så lang tid, men det er ikke desto mindre sandheden. Kritikken af Wenger blev speciel heftig, da han i sidste weekend tabte med hele 3-0 i Carabao Cup-finalen mod Manchester City og ugen efter endnu en gang tabt stort til samme hold.

Harry Kane Header

Arsenal har ikke formået at finde formen i denne sæson, så derfor kvalificerer de sig måske ikke til Champions League… (Photo by Catherine Ivill/Getty Images). 

Det har dog ikke kun været nedtur for Wenger 22 år i den engelske hovedstadsklub. Han var løftet Premier League-trofæet tre gange og vundet FA Cuppen syv gange, men nu er tilliden for manden, der i sin tid ansatte ham, altså ikke mere til stede. Han siger:

“Jeg er helt tydeligt ikke klar for, hvad der sker i klubben lige nu. Måske er det på tide at skifte træner for at få nye kræfter til posten. Det ville være sundt tror jeg. Han har gjort det fantastisk for os, det er bare det, at han måske ikke kan gøre det samme i fremtiden. Jeg finder det rigtig sørgeligt for han har været en klubmand og en fantastiske træner. “