Ben Woodburn skrev historie, med sin scoring mod Leeds i Liverpools 2-0 sejr, hjemme på Anfield. Woodburn modtager nu ros, fra Liverpool-stjernen Sadio Mané.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-stjerneskuddet Ben Woodburn kan blive en virkelig god spiller, hvis man spørger Liverpool-stjernen Sadio Mané.  Ben Woodburn er Liverpools yngste målscorer nogensinde, med hans 17 år og 45 dage. Michael Owen havde ellers rekorden, med hans 17 år, og 98 dage.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Ben Woodburns scoring sikrede Liverpool en 2-0 hjemmesejr over Leeds.

Sadio Mané udtaler følgende til Mirror:

“Jeg vil lykønske ham. Han er virkelig god, og hans fremtid ser meget lys ud. Jeg håber han fortsætter med at træne hårdt, og så skal han nok blive rigtig god. Alle er glade for at han scorede sit første mål, i så ung en alder. Atmosfæren på Anfield blev lige bedre, end den plejer lige efter Bens scoring.

Vores hold og vores holdånd er fantastisk. Alle de unge spillere får spilletid, og de udnytter den. De er alle selvsikre, og de spiller meget godt. De unge hjælper hele holdet, med deres selvsikkerhed.”

Ben Woodburn er efter Leeds-kampen, blevet rost meget både af Liverpools tilhængere, men også bare af fodboldfans på internettet. Det er jo også en flot præstation af Woodburn, at han formår at skrive historie, og så er det hjemme på Anfield.

Læs også: 11 store spillere der bliver kontraktfrie efter sæsonen