Af David Paris

Ifølge det engelske medie Goal.com insisterer Liverpool-spiller Sadio Mane på, at han ikke har noget udstående med sin træner i Liverpool, Jurgen Klopp. Så man klubbens seneste kamp, Liveprool mod Chelsea i lørdags, så ved man, at de to mænd måske har noget i mod hinanden. Kampen endte 1-1, men på tv-skærmen kunne man tydeligt se, at fløjspilleren og den tyske træner havde en diskussion eller et skænderi.

Nu forsikrer den ene af de to hovedpersoner os så om, at der intet var i den episoden. Det skriver det engelske medie Goal.com. Liverpool kom foran efter cirka 65 minutters, men med 5 minutter tilbage af kampen, kunne Chelsea-spilleren Willian elegant loppe den over Liverpool-målmand Simon Mignolet, der ser ud til ikke at have forventet at Willian ville sparke på den måde, som han gjorde.

Landsholdsspilleren fra Senegal fortæller, at episoden mellem ham og træneren, som fandt sted efter kampens slutfløjt, blot var venskabeligt. Han siger nemlig følgende: “Han sagde til mig, at jeg skulle spille i højre side af banen, men flere gange løb jeg ind i midten af banen og ville have bolden. Det var det, det handlede om. Mohammed Salah spillede på daværende tidspunkt højre fløj, så vi skulle bytte og det råbte Klopp så. Efter kampen snakkede vi om hændelse og der er intet sket. “

“Der er intet problem. Det var ikke fordi jeg var utilfreds med trænerens beslutning eller min egen måde at klare situationen på. Det er bare sådan det er og vi snakkede om det efter kampen. En samtale, der for nogen kan se hektisk ud. Men det var den ikke.,

Liverpool ligger i øjeblikket nummer seks i Premier League og skal forsøge at kravle endnu højere op i tabellen i de næste par under. Her kan Mane være en vigtig brik, idet hans dribelevner og hurtighed, ofte gør rigtig ondt på modstanderens forsvarsspillere.”