Den senegalisiske angriber Sadio Mane er endelig tilbage på sit gamle niveau før sin skade og det glæder træner Jurgen Klopp og hovedpersonen selv, der aldrig tvivlede på, at han selv ville komme tilbage stærkere end nogensinde tidligere. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Mane, der ofte også kan spille på kanten, var i fremragende hopla, der han for Liverpool nettede tre gange i første runde af Champions League-knockout-fasen mod Porto i tirsdags.

Træner Jurgen Klopp udtalte af netop denne kamp, føglende:

“Mohammed Salah og Roberto Firmino har i den seneste periode stjålet overskrifter, men  Sadio Mane er helt sikkert en arbejdshest, der fortjener lige så meget anerkendelse. Han scorede tre mål i vores 5-0-sejr over Porto og det er en bedrift i sig selv. 

“Jeg sagde til ham efter vores 3-0-sejr over Southampton i Premier League i sidste weekend, at nu var han endelig tilbage på sit gamle niveau og det beviste han så ved at lave en fantastsisk præstation mod Porto.”

Mane var stort set ikke en del af Liverpools sidste sæson, på grund en alvorlig skade, der holdte ham ude det meste af sæsonen. I denne sæson har han dog bevist sit værd og scoret 12 mål og lavet 11 assists – og de er stadig 10 kampe tilbage i sæsonen.

Hovedpersonen selv, 25-årige Mane siger føglende om situationen og de tre mål mod Porto:

“Ærligt, så er jeg enorm glad for at score tre mål for det beviser, at mit niveau stadig er på toppen, ligesom det var før min skade. Skader er en del af fodbold og det kan ske, derfor har det heller ikke været så svært for mig at acceptere, at jeg bare blev nødt til at arbejde hårdere. Jeg har aldrig tvivlet på mig selv, og jeg er aldrig stoppet med at arbejde hårdt for at hjælpe holdet, fordi det er mit job og det jeg elsker. Mens jeg var skadede vidste jeg godt, at jeg ville komme tilbage stærkere end da jeg blev skadet og det har jeg bevist nu. “