Sadio Mané fortæller til Sky Sports, at han blev overrasket over, at han så rødt i weekenden mod Manchester City, og at der ikke var onde intentioner i episoden.

Sadio Mane taler nu ud om den udvisning han fik i kampen mod Manchester City, hvor han ved en høj bold blev sendt i dybden, men samtidig kom City-målmand Ederson stormende ud til bolden, hvor Mane tog sit ben højt op for at prøve at tage bolden ned, men hvad han ikke så var, at Ederson var på vej mod bolden i høj fart. Mane ramte derfor Ederson med knopperne i hovedet og Ederson måtte derfor udgå af kampen og blev kørt på hospitalet med det samme.

LIVERPOOL, ENGLAND – SEPTEMBER 13: Sadio Mane of Liverpool FC in action during the UEFA Champions League group E match between Liverpool FC and Sevilla FC at Anfield on September 13, 2017 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Skaderne ser voldsomme ud, men de skulle hverken være livstruende eller gøre, at han ikke kan genoptage sin fodboldkarriere igen.

Men i følge Mane selv, så var det ikke med vilje, da han ikke er sådan en spiller, der vil skade andre spillere med vilje.

“For at være helt ærlig var jeg mest fokuseret på målmandens tilstand end kortet, men da jeg så det røde kort, var jeg overrasket, for jeg forventede en advarsel”, siger Mane ifølge Sky Sports.

“Men jeg må acceptere det og forsøge at glemme det. Jeg gik efter bolden, og jeg havde ingen intentioner om at skade ham, for sådan en spiller er jeg ikke. Jeg håber, han hurtigt kommer tilbage”

“Det er ikke nemt for mig, for jeg elsker at spille fodbold, og jeg nyder at hjælpe mit hold til at vinde kampe.”