Everton-stjerne rygtes endnu engang væk fra Goodison Park. Mange storklubber står klar, til at byde på den velspillende belgier.

Af Lasse D, Drescher

Express skriver at AC Milan har stor interesse i at hente Premier League-stjerne til Serie A. Premier League-talentet bliver jagtet af mange store klubber, og derfor forventes det ikke at AC Milans chancer for at sikre sig talentet er specielt store.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Spilleren som den italienske klub vil have fat i, er Everton-stjernen Romelu Lukaku. Lukaku forventes ifølge Express at være værdisat til omkring 655.000.000 kroner. Grunden til at AC Milan lige pludselig kan være med i de store rygter som omhandler mange millioner kroner, er fordi der er kommet kinesiske rigmænd til klubben, som så har bragt mange penge med sig.

Kampen om Romelu Lukaku

Express skriver at der er mange klubber som har interesse i at få fat i den velspillende belgiske angriber. Der har været nogle kinesiske klubber på jagt, men de er ifølge Express ikke inde i varmen længere. Så står ifølge Express Paris Saint-Germain, Chelsea, Real Madrid, Atletico Madrid tilbage.

Læs også: Napoli-profil jagtes af to europæiske storklubber