Manchester City har nu i nogle år været en del af topkampen i Premier League, og det skyldes udelukkende en masse (dyre) spillerkøb. Vi tager et kig på de rigtig tunge drenge. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Bernardo Silva – 420millioner

FBL-FRA-LIGUE1-NANCY-MONACO

City fik en forsmag på Silvas evner, da de mødte ham og Monaco i dette års Champions League, og den profilerede portugiser blev Citys første transfer dette år – klubbens fjerde dyreste nogensinde.

Bernardo vil spille i trøje nummer 20 i sin første sæson – et  noget forvirrende nummer, efterso navnebror David Silva spiller i nummer 21.

3. John Stones – £450 millioner

FBL-EUR-C1-MAN CITY-MONACO

Stones blev den dyreste engelske forsvarsspiller nogensinde, da han sidste sommer skiftede Goodison Park ud med Etihad Stadium for omtrent 450 millioner. Kun David Luiz transfer fra Chelsea til PSG har været dyrere.

Stones har været igennem en blandet debutsæson i Manchester. Han er god med fødderne og passer godt ind i Guardiolas tiki taka strategi, men at forsvare overfor de helt store gange kniber det nogle gange med.

2. Raheem Sterling – 475millioner

Manchester City FC v AS Monaco - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

City tog fordel af, at Raheem Sterling tilbage i 2015 var ellevilde efter at komme så langt væk fra Liverpool, som han kunne. Derfor blev et skifte for den unge englænder til Manchester en realitet.

Helt ærligt kan man ikke sige at den unge spiller (og far) har været særlig succesfuld i sine to sæsoner i City. Han er nærmere blevet en spiller i mængden uden rigtig skille sig ud fra sine holdkammerater.

1. Kevin De Bruyne – 500 millioner

FBL-ENG-PR-MAN CITY-WEST BROM

Jose Mourinho tænkte ikke rigtig over fremtiden, da han lod belgieren gå til Wolfsburg fra Chelsea. Det endte med, at City sprængte rekorden og betalte hele 500 millioner for belgierens kvaliteter tilbage i 2015.

To år senere er han stadig en af de bedste på sin position i verden, og i denne sæson er han bestemt en af de profiler, der har hold klubben inde i mesterskabskampen hele sæsonen.