Manuel Pellegrini fortæller at Manchester City, ikke er et one-man team.

 

City blev nødt til at komme tilbage to gange, i kampen mod West Ham som endte 2-2. Det var argentineren Agüero som scorede begge målene for City.

Pellegrini fortæller:

“Jeg tror ikke at vores hold kun er Sergio Agüero. Vi kæmper for titlen og er involveret i mange andre turneringer, og vi har en masse skader så derfor er det vigtigt at vi har Agüero er 100 procent fit. Men vi er et hold, og det er grunden til vi kæmper om titlen”

Citys forsvar var meget usikkert i kampen mod West Ham. Senere kom Cheikhou Kouyate forbi en ikke eksisterende Yaya Touré, og lidt efter blev der scoret.

Michail Antonio fra West Ham, tog et hurtigt indkast, og det fik åbenbart overrasket Manchester City forsvaret, fordi de var ikke klar på Enner Valencias løb i dybden, og Valencia misser ikke når der er chancer. Valencia scorede begge West Hams mål, og Pellegrini fortæller lidt om problemet ved det andet mål.

Pellegrini indrømmer:

“Måske var vi ikke helt koncentreret, og når der er et indkast tænker man ikke at det er farligt. I anden halveg havde vi mere styr på West Ham, og Joe Hart havde ikke så meget at lave, det stadig ærgeligt at vi ikke var koncentreret”

Læs også: Koeman: “Rygterne med Chelsea er noget bull****”