I Juventus går det godt. Den nye sæson er netop begyndt, og Torino klubben håber endnu en gang på at kunne være med i toppen af italiensk fodbold – og mon ikke også de ka’ det. 

AF KRISTIAN PARIS

Den gamle dame som de også refereres til har nemlig vundet det italienske mesterskab suverænt de sidste seks år i streg. Intet andet italienske hold ser ud til at kunne røre dem, hvorfor klubben endnu en gang er favoritter til Serie A-titlen.

OG sidste sæson var noget ganske særligt. Ikke nok med man sikrede sig sit 33. ligatrofæ, så nåede klubben også hele vejen til Champions League finalen. Her endte det dog som bekendt med et ydmygende nederlag til de altdominerende Real Madrid fra Spanien.

Men selvom man skulle tro, at den kamp hurtigt ville blive glemt, er der særligt en fra Juventus’ hold, der husker noget ganske særligt fra den aften.

Juventus’ angriber Mario Mandzukic har nemlig vundet UEFA 16/17 Sæsonens mål-prisen.

Den kroatiske stjerne måtte på trods af sit vanvittige mål i Champions League finalen se de spanske mestre løfte trofæet. Men noget kan han dog glæde og trøste sig med. Hans mål i finalen har nemlig vundet titlen som sæsonens bedste i Champions League.

Se målet under billedet: 

(Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Se målet her: https://t.co/920sAgP107

Champions League finalen har i mange år været genstand for nogle helt vanvittige og absurde perler, men kroatens drøn slår altså de fleste fra de sidste par å.r

Angriberen scorede den til 1-1 for Juventus, der dog senere i kampen måtte sig slået.

Den tidligere superstjerne, Alan Shearer har udtalt følgende om målet: “Hvilken afslutning det er. Men ryggen mod målet havde han intet andet at gøre end at forsøge et saksespark” fortalte den britiske legende angriber til BBC Radio 5 Live.