Den argentinske legendariske fodboldspiller, Diego Maradona, har i et interview med den spanske avis Marca afsløret, hvorfor han ikke har genoptaget sin karriere som fodboldtræner. Grunden vil måske nok få dig til at trække lidt på smilebåndet.

Diego Maradona ses her under en pressekonference.  Foto: Salah Malkawi/Getty Images

Diego Maradona ses her under en pressekonference.
Foto: Salah Malkawi/Getty Images

Diego Maradona har haft fire trænerjobs siden han stoppede sin aktive karriere som fodboldspiller, senest hos arabiske Al Wasl.

Argentineren har også stået i spidsen for Argentinas A-landshold, men siden 2012 har Maradona ikke været træner for en klub.

Årsagen til hvorfor Maradona ikke er vendt tilbage til trænerbænken har han netop afsløret i et interview med den spanske avis Marca:

Jeg vil gerne tilbage til at være fodboldtræner igen. I fodbolden findes desværre en stor mafia. En trænerverden, der er styret af agenter, ikke af trænere eller andre, og jeg ønsker ikke at deltage i den verden.

Jeg spillede fodbold og vil gerne lære fodbolden fra mig, så jeg er åben for at blive træner igen, men det skal ikke være for at skulle betale til agenterne.

For 15 år siden kunne topklubber som Real Madrid eller AC Milan vælge deres træner frit, men nu er udbuddet præget af agenter, der sælger deres klienter til klubberne. Det er en stor karrusel.