Inter Milans kaptajn, Mauro Icardi, er blevet kaldt en forræder af sin landsmand, den argentinske levende legende, Diego Maradona.

Den 23-årige offensivspiller har fået en særdeles god start på sæsonen i Serie A, hvor han har scoret seks mål i blot syv kampe. Dog er han endnu ikke blevet udtaget til det argentinske landshold endnu, der møder Peru og Paraguay i vejen mod VM.

Der er blevet spekuleret meget i, at udelukkelsen skyldes, at Icardi har et dårligt ry i hjemlandet, fordi han kommer sammen med den tidligere landsholdsspiller, Maxi Lopez’ ekskæreste. Primært, fordi Icardi kom sammen med hende, mens de var gift.

Maradona blev i forbindelse med en velgørenhedskamp spurgt om Icardi fortjener en landsholdsudtagelse, og til det spørgsmål svarede han følgende:

  • Jeg ved ikke, om Icardi fortjener at blive udtaget til det argentinske landshold. Jeg taler ikke om forrædere.

Inters fans, derimod, vil nok hellere have, at Mauro Icardi er klar til deres hold, der i denne sæson ligner en seriøs udfordrer til top-3.

I sidste sæson blev han klubbens topscorer med 16 mål, og i denne sæson har han scoret otte ud af klubbens foreløbige ni mål.