Diego Maradona går til pressen, og forsvarer Lionel Messi. Messi fortæller længere nede i artiklen, hvorfor han har valgt at takke af på det argentinske landshold.

Af Lasse Dam Drescher

Den argentinske legende Diego Maradona beder argentinas befolkning om at lade Lionel Messi være i fred, efter han for nyligt valgte at stoppe på landsholdet. Argentina tabte Copa America-finalen til Chile, og det tog formenlig hårdt på Messi.

(Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

(Photo by Ira L. Black/Corbis via Getty Images)

I et interview med La Red Radio, forsvare Maradona Messi, og lidt længere nede kan du læse Messis udtalelse et par dage efter Copa America-finalen.

Diego Maradona udtaler følgende: 

“Jeg mener Messi er en vinde, og det har han altid været. Lad Messi have sin ferie, og hvis Messi stadig siger han ikke vil mere så er det bare således. Det er et eller andet vi har gjort galt, eftersom at vores fodboldforbund er som det er. Argentinsk fodbold er som det er, og det er det vi betaler for.”

Messi udtalte følgende et par dage efter nederlaget til Chile:

“Jeg gjorde mit bedste. Det er nu den fjerede finale, og jeg har ikke afgjort nogen af dem til vores fordel. Jeg har forsøgt alt, og det gør mere ondt nu. Vi må bare se det i øjnene, jeg kan ikke vinde os titlen.”

Læs også: Medie: Depay kan skabe historie med Liverpool-skifte