Argentina er ikke blandt favoritter til at vinde VM-slutrunden dette år, og angiveligt har deres kaptajn intet at bevise. Det siger en legende i hvert fald om ham. 

Diego Maradona føler nemlig, at Lionel Messi har noget at skulle bevise overfor Argentina selvom han er Barcelonas største stjerne. Måske bliver denne VM-slutrunde den sidste ,hvor han er med. Hvem ved?

Argentina nåede godt nok finalen for fire år siden i Brasilien, men blev desværre slået af Tyskland på målstregen, hvor Mario Götze lavede det afgørende mål i tillægstiden.

Maradona var en af hovedårsagerne til, at Argentina vandt deres seneste VM-slutrunde. Det var tilbage i 1986 i Mexico, hvor han var anfører. På samme måde som Messi var han anfører også ved den slutrunde, hvor de tabte finalen fire år efter.

(Photo by Hector Vivas/LatinContent/Getty Images)

Messi har ikke formået at gøre som Maradona og vinde en af de helt store turneringer med sit landshold. Faktisk vandt han nemlig heller ikke den seneste finale han var i: mod Chile i Copa America finalen tilbage i 2016.
” Jeg ville råde Messi til at blive ved med at spille og bare nyde det hele. Han skal glemme alt om den kritik, der altid kommer til at være over ham hele tiden – også selvom han ikke kan vinde VM. ” har den argentinske legende udtalt i forbindelse med Argentinas forberedelse til sommerens store fodboldfest.
“Jeg kender ikke manager Jorge Sampaoli, og jeg ved ikke hvordan han kommer til at spille. Men jeg kender en del af spillerne og jeg ved, at de vil give alt hvad de kan. Og jeg tror på, at de har en god mulighed for at vinde, men jeg vil ikke sige, at Argentina er favoritter, for favoritter vinder aldrig, haha.” slår den argentinske verdensstjerne fast.