Den pensionerede fodboldspiller, Diego Maradona, fortæller, ifølge en spansk avis, at han hellere end gerne vil være træner for Real Madrid. Grunden er anderledes, men giver faktisk god mening, hvis man tænker over det. 

Af David Paris 

Den i dag 55-årige Diego Maradona, vil angiveligt være træner for den spanske hovedstadsklub Real Madrid. Dette skriver det den spanske avis Mundo Deportivo tirsdag eftermiddag. Maradona er i dag stoppet som fodboldspiller, men har i den seneste tid haft flere trænerjobs, herunder managerrollen i den arabiske klub, Al Wasl, fra 2011 til 2012, og landstrænerrollen for det argentinske landshold fra 2008 til 2010. 

Pt.  er den tidligere argentinske landsholdsstjerne dog uden arbejde, men det er han eftersigende fast besluttet på at ændre. Han vil nemlig skubbe den nuværende Real Madrid-træner, Zinedine Zidane, af pinden, og i stedet overtage rollen som cheftræner for de spanske giganter. 

Grunden er vanvittig og ‘fucked up’

Grunden til, at den kun 165-cm-høje hidsigprop, Maradona, vil være træner for ‘kongeklubben’ i spansk fodbold er enkel og så alligevel ikke… 

Han er nemlig, ifølge ham selv, træt af at blive sammenlignet med landsmanden Lionel Messi, som her for tiden betragtes af mange som verdens aller bedste fodboldspiller nogensinde. Ved at blive træner for Messis klubs ærkerivaler, Real Madrid, kan han nemlig bevise sit værd den vej igennem. Han håber altså på at kunne slå Messi (og Barcelona) i kamp, såfremt han får jobbet som Real Madrid-træner.  

Læs også: Maradonas vildeste udtalelser

Læs også: Top 10: De bedste venstrefodede fodboldspillere