Af David Paris 

Den argentinske fodboldlegende,, Diego Maradona, har afsløret, hvad han sagde til Real Madrids præsident, Florentino Perez, før det franske wonderkid Kylian Mbappe skiftede til PSG. Det er en vild historie, der fornyligt blev bragt i det engelske medie Goal.com.

Ifølge Diego Maradona, der blandt andet har spillet for det argentinske landshold og Napoli i den italienske Serie A, skulle Kylian Mbappe have spillet for Real Madrid – og ikke PSG. Den spanske kongeklub kunne have fået fingre i angriberen, der dengang spillede for Monaco, men gik glip af muligheden. Skylden bærer klubbens store stjerne Cristiano Ronaldo angiveligt.

Mbappe, der kun er 18 år, var en væsentlig årsag til, at Monaco vandt Ligue 1 sidste sæson og blev i sommerpausen sat i forbindelse med storklubber som Barcelona, Chelsea og Manchester City. Men det var Ligue 1-rivalerne fra Paris Saint-Germain, eller PSG, der løb med wonderkiddets underskrift.

Maradona er kendt for sine mange mål. Og specielt det han lavede med hånden i en landskamp. (Photo by Salah Malkawi/Getty Images for Soccerex)

Diego Maradona fortæller, at han personligt fortalte Real Madrids præsident Florentino Perez, at han skulle købe Mbappe. Perez afslog dog Maradons tilbud og sagde i stedet, at tilstedeværelsen af Cristiano Ronaldo i klubben ikke ville fungere, hvis også Mbappe var i klubben. Derfor løb hovedstadsklubben ikke med Mbappe.

Maradona siger til det engelske medie AS: “For mig, er Mbappe en revolution for fodboldverdenen. Jeg tror han kan overgå alle. Jeg sagde til Perez, at han skulle købe ham, men han svarede blot: ‘Ja jeg ved de godt, men du ved, jeg har, Ronaldo’. “

Indtil videre har Mbappe scoret 10 mål i alle turneringer for PSG, der i øjeblikket ligger nummer 1 i den bedste franske række. Derudover er mandskabet også videre i Champions League knock-outfase, hvor de franske gigangter netop skal møde Ronaldos Real Madrid.