FARUM, DENMARK – DECEMBER 06: Emiliano Marcondes of FC Nordsjalland controls the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Nordsjalland and Brondby IF at Farum Park on December 6, 2015 in Farum, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Den tidligere FCN-spiller, Emiliano Marcondes, skiftede i vinter til engelske Brentford. Her har han dog ikke fået den succes, han havde turdet håbe på.

Ny klub Brentford

Det gik rigtig godt for Emiliano Marcondes i FC Nordsjælland i sidste sæson. Faktisk gik det så godt, at engelske Brentford fik øjnene op for ham. Her har det dog imidlertid ikke vrimlet med succes for danskeren, og det er således kun blevet til to pladser i startopstillingen i løbet af hans tid hos den engelske klub.

Og op til denne sæson var der ellers håb for, at den kortvarige Superliga-topscorer ville levere. Men så blev han ramt af en skade.

– Emiliano startede rigtig godt ud i preseason, og var bedste mand i flere af deres træningskampe, men så blev han ramt af en skade, og han er nu ude i fem uger. Det er virkelig ærgerligt, fortæller Brentford-spillerens agent, Antoni Alexandrakis, til bold.dk.

Og på trods af den manglende succes i klubben, så har Brentford planer om at holde på Marcondes lidt endnu. På trods af tilbud fra blandt andet Malaga og Braga.

– Både Malaga og Braga har budt på Emiliano, men Brentford vil ikke sælge, da Emiliano indgår i deres planer, røber agenten.

Den 23-årige angriber spillede efteråret 2017 hos FC Nordsjælland. Her blev det til 19 optrædener med 17 mål til følge.