Den engelske traditionsklub Arsenal fra London, tabte i går 2-1 til Dinamo Zagreb på udebane i Kroatien. Ifølge Arsene Wenger bar dommeren en stor del af skylden for nederlaget. Wenger skulle efter sigende være utilfreds med, at Olivier Giroud efter cirka 40 minutter blev udvist, og Arsenals ti mænd kunne altså ikke hamle op mod de kroatiske mestre, som endte med at vinde kampen 2-1.
Sejren i går blev bruddet på en stime, hvor kroaterne ikke har vundet en eneste kamp i Champions League gruppespil siden 1999.

Dårlige opstart koster dyrt … eller?

Arsenals nederlag fortsætter også den uheldige stime, som holdet er kommet ind i, med hensyn til dårlige opstart i turneringer. Sidste år tabte man åbningskampen ude mod Borussia Dortmund, men kom altså stærkt igen, og kvalificerede sig til knockoutrunderne for 15. sæson i træk.

Men i dette gruppespil er udfordringen formodenlig en del hårdere, da Arsenal skal møde Bayern München både hjemme og ude, så det bliver et sandt kapløb om, hvem der kommer til, at få andenpladsen i gruppen, og dermed går videre til knockoutrunderne. Gruppen består af tyske Bayern München, engelske Arsenal, kroatiske Dinamo Zagreb og græske Olympiakos.

Wenger erkender da også den dårlige start, og udtaler til den engelske avis The Mirror, at: “Generelt set har vi problemer med opstart i alle turneringer. Vi har fået en dårlig start i ligaen, og nu også i Champions League, men jeg er sikker på, at vi nok kan få vendt skuden i løbet af de næste fem kampe.”

Arsenal ligger pt. nummer fire i Premier League, men startede dårligt ud, og tabte hjemmekampen mod West Ham med 2-0.